Proteinshake er en protein shake, der indeholder et højt indhold af protein. Proteinshakes kan anvendes både som en hurtig middag på farten eller som et hurtigt måltid inden træning, da proteinshaken blot skal rystet og derefter er den klar til at drikkes! Protein shake – er et meget populært alternativ til den almindelige kost. En proteinshake indeholder typisk næsten 400 gram protein – dét er en af ​​kilderne af ​​vitaminer og mineraler i én form. Proteinshakes har op til 100 gram aspartam for hver shake, som bygger på den samme videnskabelige grundlag som de fleste andre søde drikkepulvere.

Proteinshakes?

Proteinshakes er gode for kroppen, da de indeholder en masse protein. Protein er essentielt til hele vores krop og behøver ikke at følge den almindelige ret – som hvis du spiser kød eller grøntsager. Proteinshakes er både protein og fiber, og medfører at man får mere protein end i den almindelige kost. I stedet for at fokusere på den mest basal udgave af protein-shake, så bør man tænke på de farvestoffer, som indgår i shaken. Disse farvestoffer kan gøre det let at identificere og gøre sig synlige – også i kraftig belysning, hvilket resulterer i et bedre indhold af protein. Jo lysere farven i din proteinshake er jo højere indhold af protein vil den også have!

Hvorfor er proteinshakes gode?

I en tid hvor de fleste ernæringstilbud er forudsigelige, har proteinshake bevist at have en positiv effekt på kroppen. Proteinshake indeholder nemlig alle de nødvendige vitaminer og mineraler og bidrager til et sundt stofskifte. De er derfor perfekte til dig der vil medvirke til en langvarig bedre helhed, eller blot bevare et godt humør og sundt helbred.

Fordele ved proteinshakes?

Sukker er et hormon, som giver kroppen energi. Proteinerne i proteinshakes indeholder støtte til de muskler, der arbejder for at bære dig. Derfor er det utrolig vigtigt at du sørger for at din krop for nok protein hver dag! Især hvis du træner meget. Proteinshake hjælper både kroppen med at tabe sig eller bygge størres muskler. Hvis du er i tvivl om du for nok protein, så prøv at tæl sammen en dag og se hvor mange gram protein du har spist. Du skal have 2 gram protein for hvert kilo du vejer.

Se alle vores proteinshakes her.