En proteinshake er et lækkert alternativ til andre snacks, som for eksempel kage, frisk yoghurt eller smoothie. Hvorfor er proteinshake gode for dig? Først og fremmest kan du få en hel masse protein (du behøver ikke at spise proteiner) fra proteinshake. Derudover indeholder proteinshake mere end 130 G energi, som er utrolig sundt for din krop at få inden træning.

Proteinshakes?

Proteinshakes er gode for kroppen, da de indeholder en masse protein. Protein er essentielt til hele vores krop og behøver ikke at følge den almindelige ret – som hvis du spiser kød eller grøntsager. Proteinshakes er både protein og fiber, og medfører at man får mere protein end i den almindelige kost. I stedet for at fokusere på den mest basal udgave af protein-shake, så bør man tænke på de farvestoffer, som indgår i shaken. Disse farvestoffer kan gøre det let at identificere og gøre sig synlige – også i kraftig belysning, hvilket resulterer i et bedre indhold af protein. Jo lysere farven i din proteinshake er jo højere indhold af protein vil den også have!

Hvorfor er proteinshakes gode?

De fleste mennesker der træner ved, at kroppen behøver proteiner. Men mange ikke ved hvorfor en proteinshake er god for kroppen. Når du træner meget så har kroppen brug for proteiner for at gro og blive større, og for du ikke de proteiner igennem din kost så skal. du have dem via kosttilskud såsom proteinshakes, proteinbar.

Fordele ved proteinshakes?

Proteinshakes er godt for kroppen, da de fuldfører balancen mellem almindelige kalorier og proteiner. De indeholder sammen med proteinerne lettsindede stivelse, som kan gøre det lettere at tænke klar og maksimere mental performance. Proteinshakes er bygget op med kildevæske fra kogt økologisk ris, der indeholder proteiner. Der er ingen tilsætning af sukker og salt, og dem ikke tilsættes heller sødestoffer som kan kompensere for dette.

Se alle vores proteinshakes her.