Uanset hvor mange proteiner og kalorier, der er i en proteinshake, så er de til gavn for din krop. Proteinshake kan være et godt supplement til en ensidig kost med ikke-kaloriefattige fødevarer som æg, mælk, grøntsager og fisk. Proteinshakes er i dag populære, og der er ingen tvivl om at de er gode til at få dig til at tabe mave fedt. Dette hænger sammen med proteinernes antioxidans og en langt større muskelmassage.

Proteinshakes?

Protein er et vigtigt element i en sund kost. Protein er grundstoffet, som binder mellem de fysiske celler i musklerne. Derfor er denne proteinkilde rig på protein og afhængig af andre proteiner for at kunne arbejde optimalt. Man anbefaler at din krop for mellem 1,5 – 2 gram protein hver dag for hvert kilo du vejer, for at give din krop de mest optimale forhold under træning.

Hvorfor er proteinshakes gode?

I en tid hvor de fleste ernæringstilbud er forudsigelige, har proteinshake bevist at have en positiv effekt på kroppen. Proteinshake indeholder nemlig alle de nødvendige vitaminer og mineraler og bidrager til et sundt stofskifte. De er derfor perfekte til dig der vil medvirke til en langvarig bedre helhed, eller blot bevare et godt humør og sundt helbred.

Fordele ved proteinshakes?

Sukker er et hormon, som giver kroppen energi. Proteinerne i proteinshakes indeholder støtte til de muskler, der arbejder for at bære dig. Derfor er det utrolig vigtigt at du sørger for at din krop for nok protein hver dag! Især hvis du træner meget. Proteinshake hjælper både kroppen med at tabe sig eller bygge størres muskler. Hvis du er i tvivl om du for nok protein, så prøv at tæl sammen en dag og se hvor mange gram protein du har spist. Du skal have 2 gram protein for hvert kilo du vejer.

Se alle vores proteinshakes her.