En proteinbar er et let, lækkert og nemt middel til at få protein. Proteinbarer kan spises som snacks eller som et midtpunkt på en madlavning. De indeholder ikke kulhydrater, der skader blodsukkeret, hvilket tjener vores helbred bedre, end hvis vi spiser mere kulhydrat.

Proteinbar

Proteinbarer giver kroppen den energi og protein, som den har brug for. Proteinbarer indeholder typisk et af de bedste proteiner, nemlig Whey Protein Isolate. Proteinbars findes i mange forskellige varianter og producenter. Men hvorfor er proteinbarer gode for kroppen? Proteinbars indeholder protein, som er et særligt aminosyre og den mest effektive måde at forbrænde fedt, da selve proteinet indeholder en form for energirigt.

Hvorfor er proteinbar gode?

Proteinbarer tilsætter protein til kroppen og er gode at spise sammen med frugt og grønt. Proteinbarer kan være med til at forbedre muskelværdi, forbedre aktiviteten, forbedre arbejdsindsatsen, når du træner. Når du giver din protein nok dagligt, så vil din krop have de bedste muligheder for at gro eller tabe dig, det er derfor meget vigtigt at du sørger for at din krop for minimum 2 gram protein pr kilo du vejer dagligt.

Godt at vide om proteinbar?

Hvis du ikke er sikker på hvorvidt proteinbarer er godt for dig, så er de måske ikke det. Men da de indeholder bomuldsfibre og planteolie, kan de godt være et alternativ til andre snacks. De indeholder proteinsyrebakterier, som passer perfekt til en aktiv livsstil. Uanset hvor meget din krop eller din diæt skal indeholde protein, så er at spise proteinbar et godt sundt alternativ. Proteinbarer kan fx være en god ide, hvis du har svært ved at spise nok i løbet af dagen. Hvis du vil spise langsommere og give din krop styr på insulinlagrene, så spis proteinbar!

Se alle vores proteinbars her.