Stort udvalg af træningsprodukter

Vi har samlet alt det bedste indenfor træningsprodukter et sted, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over det bedste og billigeste!

Mest populære kategorier

Better Bodies Essential T-Back - Black

Træningstøj Mænd

Se de mest populære Træningstøj Mænd​ på markedet lige her.

66fit Elite Wrist Support

Træningsudstyr

Se de mest populære Træningsudstyr​ på markedet lige her.

Better Bodies Rib Seamless Top Pale Pink Melange

Træningstøj Dame

Se de mest populære Træningstøj Dame på markedet lige her.
FREDDY BLACK - CROPPED FLARE DENIM SORT

Freddy wr.up

Se de mest populære Freddy wr.up på markedet lige her.
Optimum Nutrition Crispy Bar Chocolate Brownie 10x65g

Proteinbar

Se de mest populære GProteinbar på markedet lige her.
LinusPro Protein Shake Strawberry, 12x250ml

Proteinshake

Se de mest populære Proteinshake på markedet lige her.

Start din træning i dag

Har du indset at du har fået lidt for meget på sidebenene og det er på tide at gøre noget ved det? Ellers også er du blot en af dem der virkelig går op i at leve en sund livsstil, både når det kommer til din kost og din træning? Om du er fitness freak eller blot føler du har brug for at komme af med nogle af de ekstra kilo, så er det en god idé at finde et træningscenter hvor du føler dig komfortabel. Hvordan du gør det, kan du læse om her.

Hvad er vigtigt for dig?

Inden du melder dig ind i et træningscenter, så bør du sætte dig ned og tænke godt over, hvad der er vigtigt for dig, når det kommer til at vælge et træningscenter. Måske bryder du dig ikke om et center, hvor der er alt for mange mennesker, eller også vil du gerne træne i et center, hvor man kan melde sig til forskellige hold.Overvej hvad der er vigtigst for dig, og tænk det ind i dit valg af træningscenter, så du kan blive glad på den lange bane.

Snak med dine venner

En god idé kan være at tage en snak med de mennesker man omgiver sig med, for at høre om de kender til et godt center, som du kan melde dig ind i.Det er muligt at deres oplevelse med det specifikt center, har været så god, at det er noget de gerne vil anbefale til andre. Det kan være din vej til at finde det helt rigtige center.

Nyeste blogindlæg

Hvis du mener det alvorligt med at træne, skal du have det rette træningsudstyr. Det betyder ikke, at du skal gå ud og bruge en formue på de nyeste og bedste gadgets, men du bør i det mindste have det grundlæggende udstyr.

 

Du bør som minimum have et vægtsæt af god kvalitet, et par håndvægte og en bænk. Dette vil give dig mulighed for at udføre de fleste af de øvelser, som du skal lave for at komme i form. Hvis du har råd til det, kan du også investere i et løbebånd eller en elliptisk maskine.

 

At have udstyret er naturligvis kun halvdelen af kampen. Du skal også bruge det regelmæssigt. Det betyder, at du skal afsætte tid hver dag eller uge til at træne. Hvis du ikke kan forpligte dig til en regelmæssig tidsplan, er det bedre, hvis du slet ikke køber udstyret.

 

At investere i træningsudstyr er en god måde at gøre alvor af din fitness på. Du skal bare sørge for, at du er villig til at lægge arbejdet i det for at få mest muligt ud af det.

 

Cross training-udstyr er et must-have for enhver fitnessentusiast. Der findes alt fra elliptiske maskiner og løbebånd til romaskiner og trappeklatrere – der findes en cross training-maskine, der passer til enhver træningsstil.

 

Cross training-maskiner giver ikke kun en god træning, de er også med til at give dig en anderledes oplevelse og holde dig motiveret. Hvis du er på udkig efter en ny udfordring eller ønsker at tilføje lidt variation til din træningsrutine, kan du overveje at investere i noget crosstræningsudstyr.

De bedste cross training-maskiner på markedet:

 

  1. Elliptisk træner

 

En elliptisk træner er et godt valg til træning med lav belastning. Hvis du har ledsmerter eller er ved at komme dig efter en skade, kan en elliptisk træningsmaskine være en god måde at forblive aktiv på uden at belaste din krop for meget.

 

  1. Løbebånd

 

Et løbebånd er et klassisk udstyr til cross training. Uanset om du ønsker at øge din hastighed eller distance, kan et løbebånd hjælpe dig med at nå dine mål.

 

  1. Rummaskine

 

En romaskine er en fantastisk måde at få en helkropstræning på. Roning træner dine arme, ben og din krop, hvilket gør det til et godt valg til træning af hele kroppen.

 

  1. Trappe klatrer

 

En trappemaskine er en god måde at få pulsen op på. Hvis du er på udkig efter cardio træning, er en trappeklipper et godt valg.

 

  1. Motionscykel

 

En motionscykel er en fantastisk måde at få en cardio træning med lav belastning på. Hvis du er på udkig efter en træning, der er skånsom for dine led, er en motionscykel et godt valg.

Forskellige typer udstyr at vælge imellem

Der findes et stort udvalg af træningsudstyr på markedet i dag. Det kan være svært at beslutte, hvilket udstyr der er det rigtige for dig og dine træningsmål. Her er en oversigt over nogle af de mest populære typer træningsudstyr, som kan hjælpe dig med at træffe en beslutning.

 

Vægttræningsudstyr er en fantastisk måde at opbygge muskler og styrke på. Der findes mange forskellige typer af vægttræningsudstyr, f.eks. håndvægte, vægtstænger og vægtmaskiner. Du kan også bruge din egen kropsvægt som modstand ved at lave øvelser som push-ups og pull-ups.

 

Cardiotræningsudstyr er ideelt til at få pulsen op og forbrænde kalorier. Populært udstyr til cardiotræning omfatter løbebånd, elliptiske maskiner, motionscykler og romaskiner.

 

Plyometrisk træningsudstyr er designet til at hjælpe dig med at forbedre din eksplosive kraft og hurtighed. Denne type udstyr omfatter f.eks. medicinbolde, springtove og Plyo bokse.

 

Udstyr til balancetræning er perfekt til at forbedre din balance og koordination. Denne type udstyr omfatter balancebrætter, BOSU-bolde og stabilitetsbolde.

 

Træningsudstyr til smidighedstræning er designet til at hjælpe dig med at forbedre din fleksibilitet og dit bevægelsesomfang. Denne type udstyr omfatter f.eks. yogamåtter, skumruller og strækbånd.

 

Nu hvor du ved mere om de forskellige typer træningsudstyr, der findes, kan du træffe en beslutning om, hvilket udstyr der passer til dig og dine træningsmål.

Hvilket udstyr har jeg brug for til styrketræning?

 Der er mange forskellige måder at blive stærk og holde sig i form på. Du kan gå i fitnesscentret og løfte vægte, eller du kan lave kropsvægtsøvelser derhjemme. Du kan også lave en kombination af begge dele. Uanset hvilken vej du vælger, er der nogle grundlæggende stykker udstyr, som du skal bruge for at komme i gang.

 

For det første har du brug for et vægtsæt af god kvalitet. Det behøver ikke at være noget smart, men det skal kunne holde til at blive brugt meget. Et vægtsæt vil normalt indeholde en vægtstang og et sæt vægtskiver. Hvis du lige er begyndt, bør du måske anskaffe dig et lettere sæt vægte, så du ikke overanstrenger dig og kommer til skade.

 

For det andet har du brug for en eller anden form for træningsbænk. Det kan være en simpel, flad bænk eller en justerbar vægtbænk. En bænk giver dig mulighed for at lave en række forskellige øvelser, f.eks. presses, rows og flyes.

 

For det tredje bør du måske investere i et sæt håndvægte. Håndvægte er gode til at lave øvelser, der træner den ene side af kroppen ad gangen, f.eks. biceps curls og triceps extensions. De er også gode til at lave øvelser, der træner hele kroppen, f.eks. lunges og squats.

 

For det fjerde har du brug for noget, der kan hjælpe dig med dine pull-ups. Hvis du laver kropsvægtsøvelser derhjemme, kan du bruge en dørtrækstang til pull-ups. Hvis du går i fitnesscenteret, kan du bruge lat pull-down-maskinen.

 

Endelig har du brug for en eller anden form for træningsudstyr til mavetræning. Det kan være en stabilitetsbold, en træningsmåtte eller et sæt modstandsbånd. Disse ting vil hjælpe dig med at træne dine kernemuskler og få flotte mavemuskler.

 

Så, der har du det. Dette er det grundlæggende udstyr, som du har brug for til styrketræning. Der er selvfølgelig andre ting, som du måske vil tilføje til dit hjemmegymnastikcenter, efterhånden som du kommer mere ind i det, men disse er de vigtigste.

Træn dig sund og stærk

Er det blevet tid til at gøre noget ved de ekstra kilo, som du har taget på igennem et stykke tid?Måske er du bare en person der går utroligt meget op i hvad du spiser, og det at have en sund og veltrænet krop?Uanset, så er det en fordel for enhver at finde et godt træningscenter som lever op til alle ens behov. Hvordan finder man så et godt træningscenter? Dette kan du læse mere om i denne artikel.

Hvad er vigtigt for dig?

Man skal ikke bare skynde sig at melde sig ind i et center, men i stedet gøre sig nogle overvejelser omkring, hvad det er der gør, at man som person føler sig godt tilpas ved et center.Du kan være en af dem der vægter fællesskab og holdtræning højt, eller også er du en af der ikke bryder dig om alt for mange mennesker, når du træner.Find ud af hvad der betyder noget for dig, når det kommer til at få en god træning, inden du vælger dit center.

Snak med dine venner

En god idé kan være at tage en snak med de mennesker man omgiver sig med, for at høre om de kender til et godt center, som du kan melde dig ind i.De har muligvis haft en rigtig god oplevelse og erfaring med et specifikt center, som de kan anbefale. Det kan også være din vej til at finde et center, som du bliver rigtig glad for.

Find et træningscenter på nettet

Ved at lede efter et center på nettet, kan du læse anmeldelser af de forskellige steder, samt se billeder fra centret, og på den måde danne dig et indtryk og give dig en idé om, om det er et sted hvor du kan se dig selv træne. Du behøver blot at finde en søgemaskine hvor du kan skrive hvad det er du leder efter. Det kan for eksempel være på Google eller Yahoo. Og så finder du let de informationer de søger.

Find alt til din træning her.